XHIRIMET E VIDEOKLIPIT TË GIN TELY XHIRUAR NGA AlBAN SELIMAJ

PURE Energy Drink - Dreharbeiten - Gin Tely Musikvideo Albanien

XHIRIMET E VIDEOKLIPIT TË GIN TELY XHIRUAR NGA AlBAN SELIMAJ

Ekipi PURE mori pjesë në Videoklipin e Gin Tely. Xhiruar ne Prishtin, Mitrovic dhe Trepce. Xhiruar nga Alban Selimaj. Gjat gjith xhirimeve PURE mbajti të gjith stafin me energji të pa kufizuar. Së shpejti PURE do jet mes jush.