Pija Energjike PURE
PURE Energy Drink - Der durchsichtige Energy Drink. Kristallklar wie Wasser! Bestehend aus 87,7 % Berg quell Mineralwasser, 10,3% natürlichen Zucker, B-Vitamine und zudem zu 100% Vegan!
PURE, Energy, Drink, Energy Drink, Energydrink, durchsichtig, klar, Rohrzucker, Energie, Drinks, Energy-Drink, Mineralwasser
34757
post-template-default,single,single-post,postid-34757,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1,woocommerce-no-js,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

Pija Energjike PURE

Pija Energjike PURE

Kamjoni i parë ka mbëritur tashmë ne tiranë dhe ësht ne përgatije për tu shpërndar nëper klubet e shqipëris. 
Bisedat me investorë dhe pronarët e lokaleve Jan ne vazhdim. PURE do jet shija juaj e re.