Το PURE στην Foodexpo !
PURE Energy Drink - Der durchsichtige Energy Drink. Kristallklar wie Wasser! Bestehend aus 87,7 % Berg quell Mineralwasser, 10,3% natürlichen Zucker, B-Vitamine und zudem zu 100% Vegan!
ενεργειακό, ποτό, ενεργειακό ποτό, PURE,
30599
post-template-default,single,single-post,postid-30599,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.7,woocommerce-no-js,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

Το PURE στην Foodexpo !

Το PURE στην Foodexpo !

Η FOOD EXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη, αλλά και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς και απευθύνεται στους επαγγελματίες του Χονδρεμπορίου, της Οργανωμένης Λιανικής, της Μαζικής Εστίασης και των Ξενοδοχείων. 

Το PURE Crystal energy drink βρέθηκε για πρώτη φορά στην φετινή έκθεση και απέκτησε πολύ καλές κριτικές με το σιδερένιο τύπου βιομηχανικό περίπτερο, τις κοπέλες με τις διαφορετικές στολές και πάνω από όλα με την όμορφη διάθεση όπου υπήρχε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας και για την στήριξή σας!!