Albanien Tag

Ekipi PURE mori pjesë në Videoklipin e Gin Tely. Xhiruar ne Prishtin, Mitrovic dhe Trepce. Xhiruar nga Alban Selimaj. Gjat gjith xhirimeve PURE mbajti të gjith stafin me energji të pa kufizuar. Së shpejti PURE do jet mes jush. ...

Kamjoni i parë ka mbëritur tashmë ne tiranë dhe ësht ne përgatije për tu shpërndar nëper klubet e shqipëris. Bisedat me investorë dhe pronarët e lokaleve Jan ne vazhdim. PURE do jet shija juaj e re. ...

Einige wurden bereits auf unserem Social Media Kanal hellhörig und dachten anfangs es handle sich um einen neuen Werbeclip. Gemeinsam mit unserem albanischen Distributor begleiteten wir den Rapper Gin Tely beim Dreh seines neuen Musikvideos. Mit seinem ersten Song "BMW" landete er bereits einen Hit...

Disa prej klubeve të shqipëris në bregdet dhe në vëndet malore, patën mundësin të provojn pijen e re energjike PURE. Kushdo që ka provuar PURE ka treguar interes dhe kerkon ta blej dhe do ta blej përsëri. Me këtë pije të veçantë dhe me shumë...