Transport Tag

Kamjoni i parë ka mbëritur tashmë ne tiranë dhe ësht ne përgatije për tu shpërndar nëper klubet e shqipëris. Bisedat me investorë dhe pronarët e lokaleve Jan ne vazhdim. PURE do jet shija juaj e re. ...