Privacy Policy

Η παρούσα δήλωση απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 11. Μάρτιος 2020 και ισχύει για τους πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου, εξηγούμε τι κάνουμε με τα δεδομένα που λαμβάνουμε για εσάς μέσω του https://www.pure-drink.com/gr. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτήν τη δήλωση. Στην επεξεργασία μας συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί απορρήτου. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:

  • δηλώνουμε σαφώς τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα. Αυτό το κάνουμε μέσω της παρούσας δήλωσης απορρήτου.
  • στόχος μας είναι να περιορίσουμε τη συλλογή προσωπικών δεδομένων μόνο στα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για νόμιμους σκοπούς.
  • ζητάμε πρώτα τη ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε περιπτώσεις που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας,
  • λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και το απαιτούμε επίσης από τα μέρη που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας.
  • σεβόμαστε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ή να τα διορθώνουμε ή να τα διαγράφουμε, κατόπιν αιτήματός σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ή θέλετε να μάθετε ακριβώς ποια δεδομένα διατηρούμε για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας.

1. Σκοπός, δεδομένα και περίοδος διατήρησης

1.1 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Επικοινωνία - Μέσω τηλεφώνου, ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και ηλεκτρονικές φόρμες

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Φύλο
  • Διεύθυνση IP
  • Tοποθεσία
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση επί της οποίας μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα είναι:

Συγκατάθεση ελήφθη

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.2 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Πληρωμές

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Όνομα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης και άλλα συγκεκριμένα δεδομένα λογαριασμών
  • Φύλο
  • Διεύθυνση IP
  • Tοποθεσία
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση επί της οποίας μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα είναι:

Συγκατάθεση ελήφθη

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.3 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Καταχώρηση λογαριασμού

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Όνομα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης και άλλα συγκεκριμένα δεδομένα λογαριασμών
  • Φύλο
  • Διεύθυνση IP
  • Tοποθεσία
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση επί της οποίας μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα είναι:

Συγκατάθεση ελήφθη

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.4 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Ενημερωτικά Δελτία

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Όνομα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης και άλλα συγκεκριμένα δεδομένα λογαριασμών
  • Φύλο
  • Διεύθυνση IP
  • Tοποθεσία
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση επί της οποίας μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα είναι:

Συγκατάθεση ελήφθη

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.5 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Για την υποστήριξη υπηρεσιών ή προϊόντων που ένας πελάτης θέλει να αγοράσει ή έχει αγοράσει

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Όνομα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης και άλλα συγκεκριμένα δεδομένα λογαριασμών
  • Φύλο
  • Διεύθυνση IP
  • Tοποθεσία
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση επί της οποίας μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα είναι:

Συγκατάθεση ελήφθη

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.6 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Για να είναι σε θέση να συμμορφώνεται με τις νομικές υποχρεώσεις

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Όνομα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης και άλλα συγκεκριμένα δεδομένα λογαριασμών
  • Φύλο
  • Διεύθυνση IP
  • Tοποθεσία
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση επί της οποίας μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα είναι:

Συγκατάθεση ελήφθη

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.7 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Συγκέντρωση και ανάλυση στατιστικών στοιχείων για τη βελτίωση του ιστότοπου.

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Όνομα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης και άλλα συγκεκριμένα δεδομένα λογαριασμών
  • Φύλο
  • Διεύθυνση IP
  • Tοποθεσία
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση επί της οποίας μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα είναι:

Συγκατάθεση ελήφθη

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.8 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Για να είναι σε θέση να προσφέρονται εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Όνομα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης και άλλα συγκεκριμένα δεδομένα λογαριασμών
  • Φύλο
  • Διεύθυνση IP
  • Tοποθεσία
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση επί της οποίας μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα είναι:

Συγκατάθεση ελήφθη

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

2. Κοινοποίηση σε άλλα μέρη

Μοιραζόμαστε αυτά τα δεδομένα μόνο με εκτελούντες την επεξεργασία και με άλλα τρίτα μέρη για τα οποία πρέπει να ληφθούν τα υποκείμενα των δεδομένων. Αφορούν το ακόλουθο μέρος ή μέρη:

Εκτελούντες την Επεξεργασία

Όνομα: DSM
Χώρα: Deutschland
Σκοπός: Gewinnspiele

Τρίτα μέρη

Όνομα: Gewinnspielverlosung - Preisverleiher
Χώρα: 
Σκοπός: Gewinnspiel / Gewinne
Δεδομένα: E-Mailadresse, Name, Anschrift, Telefon

3. Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies

Έχουμε συνάψει μια Συμφωνία Επεξεργασίας Δεδομένων με την Google.

4. Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της κατάχρησης και της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο τα απαραίτητα άτομα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, ότι η πρόσβαση στα δεδομένα προστατεύεται και ότι τα μέτρα ασφαλείας μας επανεξετάζονται τακτικά.

5. Ιστότοποι τρίτων μερών

Η παρούσα δήλωση απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων μερών που συνδέονται με συνδέσμους στον ιστότοπό μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτά τα τρίτα μέρη χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου των ιστότοπων αυτών πριν κάνετε χρήση τους.

6. Τροποποιήσεις της παρούσας δήλωσης απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε τροποποιήσεις στην παρούσα δήλωση απορρήτου. Συνιστάται να συμβουλεύεστε τακτικά την παρούσα δήλωση απορρήτου, προκειμένου να γνωρίζετε τυχόν αλλαγές. Επιπλέον, θα σας ενημερώσουμε ενεργά όπου είναι δυνατόν.

7. Πρόσβαση και τροποποίηση των δεδομένων σας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα έχουμε για εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω στοιχεία. Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε γιατί χρειάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα, τι θα συμβεί σε αυτά και για πόσο χρονικό διάστημα θα διατηρηθούν.
  • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που είναι γνωστά σε εμάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να συμπληρώσετε, να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να αποκλείσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όποτε το επιθυμείτε.
  • Εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να καταργήσετε αυτήν τη συγκατάθεση και να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα διαβίβασης των δεδομένων σας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας και να τα διαβιβάσετε στο σύνολό τους, σε άλλον Υπεύθυνο Επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Συμμορφωνόμαστε με αυτό, εκτός εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι επεξεργασίας.

Παρακαλούμε φροντίστε να δηλώνετε πάντα με σαφήνεια ποιος είστε, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα τροποποιήσουμε ή δεν διαγράψουμε δεδομένα του λάθος ατόμου.

8. Υποβολή παραπόνου

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε (καταγγελία σχετικά με) την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

9. Στοιχεία επικοινωνίας

PURE Energy Getränke GmbH
Am Weidenbroich 5, 42897 Remscheid, Germany
Γερμανία
Ιστότοπος: https://www.pure-drink.com/gr
Email: info@pure-drink.com
Αριθμός τηλεφώνου: +492191-934 88 50

Παράρτημα

WooCommerce

Wir sammeln Informationen über Dich während des Bestellvorgangs in unserem Shop.

Was wir sammeln und speichern

Während du unsere Website besuchst, zeichnen wir auf:
  • Angesehene Produkte: Hier zeigen wir dir Produkte, die du vor Kurzem angesehen hast.
  • Standort, IP-Adresse und Browser-Typ: Wir verwenden dies für Zwecke wie die Schätzung von Steuern und Versandkosten
  • Versandadresse: Wir werden dich auffordern, diese anzugeben, um beispielsweise die Versandkosten bestimmen zu können, bevor du eine Bestellung aufgibst, und dir die Bestellung zusenden zu können.
Wir nutzen auch Cookies, um den Inhalt deines Warenkorbs zu verfolgen, während du unsere Website besuchst. Wenn du bei uns einkaufst, werden wir dich auffordern, Informationen wie deinen Namen, deine Rechnungs- und Versandadresse, deine E-Mail-Adresse und deine Telefonnummer, Kreditkartendaten/Zahlungsdetails sowie optionale Kontoinformationen wie Benutzername und Kennwort anzugeben. Wir nutzen diese Informationen für folgende Zwecke:
  • Zusenden von Informationen über dein Konto und Bestellung
  • Antwort auf deine Anfragen, inklusive Erstattungen und Beschwerden
  • Bearbeitung von Zahlungsvorgängen und Verhinderung von Betrug
  • Richten Sie Ihr Konto für unseren Shop ein
  • Einhaltung aller rechtlichen Verpflichtungen, beispielsweise die Steuerberechnung
  • Verbesserung unsere Shop-Angebote
  • Senden von Marketing-Nachrichten, wenn du diese erhalten möchtest
Wenn du ein Konto bei uns erstellst, speichern wir deinen Namen, deine Adresse, deine E-Mail-Adresse und deine Telefonnummer. Diese Angaben werden bei künftigen Bestellungen zum Ausfüllen der Bezahlinformationen verwendet. Wir speichern Informationen über dich üblicherweise so lange, wie wir sie für den Zweck der Erfassung und Nutzung benötigen und verpflichtet sind, sie zu speichern. Beispielsweise speichern wir Bestellinformationen für XXX Jahre aus Steuer- und Abrechnungsgründen. Dazu gehört dein Name, deine E-Mail-Adresse sowie deine Rechnungs- und Versandadresse. Wir speichern auch Kommentare oder Bewertungen, wenn du dich dazu entscheidest diese zu hinterlassen.

Wer aus unserem Team hat Zugang

Mitglieder unseres Teams haben Zugang zu den Informationen, die du uns zur Verfügung stellst. Zum Beispiel können sowohl Administratoren als auch Shop-Manager auf Folgendes zugreifen:
  • Bestellinformationen wie gekaufte Produkte, der Zeitpunkt des Kaufs sowie die Versandadresse und
  • Kundeninformationen wie dein Name, E-Mail-Adresse, sowie Rechnungs- und Versandinformationen.
Unsere Teammitglieder haben Zugriff auf diese Informationen, um Bestellungen zu bearbeiten, Rückerstattungen vorzunehmen und Dich zu unterstützen.

Was wir mit anderen teilen

Wir teilen Informationen mit Dritten, die uns helfen, Ihnen unsere Bestellungen und Dienstleistungen anzubieten. Beispielsweise --

Zahlungen

Wir akzeptieren Zahlungen mit PayPal sowie klarna. Bei der Zahlungsabwicklung werden einige deiner Daten an PayPal und klarna weitergegeben. Hierbei werden ausschließlich erforderliche Informationen für die Verarbeitung oder Durchführung der Zahlung weitergegeben wie beispielsweise Gesamtkaufpreis und Zahlungsinformationen. Hier kannst du dir die PayPal Datenschutzerklärung ansehen.