Newsfeed

Qëndroni të përditësuar me ngjarje të veçanta, ekspozita ose gjera të tjera të shkëlqyera nga ekipi ynë në Shqipëri.

Ekipi i PURE Energy Drink doli me shum sukses ne kroaci dhe ka mar gjersin e tij në ballkan. Sëshpejti do ju njoftojm më hollsisht....

Përgatitjet për të sjell pijen e re energjike PURE ne shqipëri dhe Kosovë jan në fazat e fundit. Produkcioni ka filluar dhe pritet sa me shpejt në shqipëri dhe Kosovë....

Në disa loka pija e re energjike PURE ka filluar te shitet. Reagimi i shum njerzve ësht një lajm i mirë për ne. Ne jemi ne organizim për Te shpërndar PURE Drink ne Shqipëri...

Në shkodër kan filluar pijet e para të shpërndahen. Shpresojm që pija e re energjike PURE të përhapet ne gjith shqipërin dhe ballkanin....

Kamjoni i parë ka mbëritur tashmë ne tiranë dhe ësht ne përgatije për tu shpërndar nëper klubet e shqipëris. Bisedat me investorë dhe pronarët e lokaleve Jan ne va...

PURE shoqëron GIN TELY dhe ekipin e ti në xhirimet e videoklipit. Stafi jon kaloj një ditë shum te bukur dhe të veçantë. ...

PURE Energy Drink Dose / Can

PURE Energy Drink

Pije kristali kristal e qartë me shije të freskët dhe ujë mineral të vërtetë.

87,7% ujë mineral

10,3g sheqer panxhari

vegan, hallall dhe B vitamina

44 kcal / 100 ml

#PUREDRINK – FOLLOW UP ON INSTAGRAM!

Follow us on Instagram, keep up to date and don’t miss special contest.
You’ll be surprised.

NE KURSEJM ENERGJI VETEM GJATË PRODHIMIT TONË!

A e dini ju?

Pothuajse 70% e të gjitha kanaçeve riciklohen, duke kursyer deri në 95% të energjisë gjatë prodhimit. Secili mund të jetë 100% i riciklueshëm dhe i shitshëm në më pak se 60 ditë.


Copyright © 2020
PURE Energy Drink Albania
CRYSTAL CLEAR ENERGY DRINK

PURE, Energy, Drink, Energy Drink, Energydrink, drinks, Club, Bar

PURE Energy
The transparent energy drink.

Crystal clear like water! Consisting of 87.7% volcanic eifel water, 10.3% natural sugar, B vitamins and also 100% vegan!