News

Ekipi PURE mori pjesë në Videoklipin e Gin Tely. Xhiruar ne Prishtin, Mitrovic dhe Trepce. Xhiruar nga Alban Selimaj. Gjat gjith xhirimeve PURE mbajti të gjith stafin me energji të pa kufizuar. Së shpejti PURE do jet mes jush. ...

Ekipi i PURE Energy Drink doli me shum sukses ne kroaci dhe ka mar gjersin e tij në ballkan. Sëshpejti do ju njoftojm më hollsisht. ...

Përgatitjet për të sjell pijen e re energjike PURE ne shqipëri dhe Kosovë jan në fazat e fundit. Produkcioni ka filluar dhe pritet sa me shpejt në shqipëri dhe Kosovë. ...

Në disa loka pija e re energjike PURE ka filluar te shitet. Reagimi i shum njerzve ësht një lajm i mirë për ne. Ne jemi ne organizim për Te shpërndar PURE Drink ne Shqipëri dhe Kosov. ...

Në shkodër kan filluar pijet e para të shpërndahen. Shpresojm që pija e re energjike PURE të përhapet ne gjith shqipërin dhe ballkanin. ...

Kamjoni i parë ka mbëritur tashmë ne tiranë dhe ësht ne përgatije për tu shpërndar nëper klubet e shqipëris. Bisedat me investorë dhe pronarët e lokaleve Jan ne vazhdim. PURE do jet shija juaj e re. ...

PURE shoqëron GIN TELY dhe ekipin e ti në xhirimet e videoklipit. Stafi jon kaloj një ditë shum te bukur dhe të veçantë.  ...